TechCaps - Managers in Techniek

Wil jij aan het roer staan?

Onze opgedane kennis en ervaring van de technische arbeidsmarkt combineren wij met het netwerk van LinkedLabels (al ruim 13 jaar ervaring in de maakindustrie), de groep waar TechCaps deel van uitmaakt. Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal en ambitie worden vertaald naar een nieuwe technische uitdaging waar jij zowel jouw technische, als jouw management ambities kan waarmaken! 

TechCaps - Managers in Techniek richt zich op de werving en selectie van ervaren technische professionals met management Skills. Ons doel; jou naar die gave managersfunctie bemiddelen. Door jarenlange recruitment ervaring begrijpen wij welke managementvaardigheden wanneer nodig zijn. Daarnaast zijn wij enorm gedreven om jou de juiste ondersteuning te bieden en vinden wij dat werk naast uitdagend, ook leuk moet zijn. 

Daarom TechCaps - Managers in Techniek

Specialist - Techniek - Enthousiast

TechCaps – Managers in Techniek is de specialist in bemiddeling van technische managers in de maakindustrie. Wij spreken dagelijks fantastische werkgevers en technische managers en verbinden hen aan elkaar. Naast het feit dat de uitdaging op management en technisch niveau moet kloppen, moet een nieuwe werkgever ook qua cultuur of reisafstand goed passen. Zoek jij iemand die koers komt bepalen binnen jouw organisatie of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op management niveau? Dan is TechCaps de juiste gesprekspartner voor jou.

TechCaps is onderdeel van LinkedLabels