Maakindustrie - Techcaps

Captains of Technology

Verschillende bedrijven in de Food, Pharma en overige maakindustrie zijn met TechCaps een samenwerking aangegaan om voor hun de beste Captains of Technology aan te trekken. Als specialist kennen wij de verschillen tussen de verschillende sectoren en type functies waardoor wij de juiste rol voor jou kunnen vinden. Daarnaast denken wij graag vanuit ‘groeipaden’ en denken wij mee met de opbouw van jouw carrière.


Wij hebben gave functies voor specialisten die graag orde op zaken stellen, voor monteurs die het liefst van de ene naar de andere storing vliegen, maar ook voor de maintenance coördinatoren die specialist zijn in het organiseren en inregelen van het onderhoud. Ben jij klaar voor jouw volgende stap? 

Jouw contactpersonen

Niek Sterenborg

Lex Jansen

''Als Technisch Recruiter steek ik dagelijks veel energie in het creëren van de perfecte match tussen kandidaat en werkgever. Met een passie voor mensen en hun carrière ga ik graag het gesprek aan met de ‘Captains of Technology’ en spar ik over de volgende stap in hun carrière. 


Met mijn mensgerichte aanpak en mijn technische ervaring weet ik goed in te schatten op welke rol en bij welke type organisatie een technische professional past. De vertaalslag maak ik dan naar de werkgever, daar krijg ik energie van! Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal en jouw ambities en hoe ik jou kan helpen in de volgende stap van je carrière!''

“Door de afgelopen jaren niet alleen als bureau recruiter maar ook als Corporate recruiter in de techniek te hebben gewerkt, weet ik wat er leeft en speelt binnen de maakindustrie. Deze ervaringen neem ik mee in de gesprekken met zowel klant als kandidaat. 


Ik krijg energie, als ik mensen weet samen te brengen en ze laat bouwen aan hun carrière of organisatie. We spreken snel!”

Over TechCaps 

Energie - Techniek - Maakindustrie 

TechCaps is de specialist in bemiddeling van technisch professionals binnen de Maakindustrie en Energiesector. Binnen de maakindustrie willen wij ons steentje bijdragen aan de betrouwbaarheid van de machineparken in Nederland. Wij spreken dagelijks fantastische werkgevers en technisch professionals en verbinden hen aan elkaar. Naast het feit dat een baan op inhoud moet matchen, moet een nieuwe werkgever ook qua cultuur of reisafstand goed passen. Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? En wil jij bijdragen aan bijvoorbeeld de kwaliteit van een machinepark?   Laat je naam en e-mail achter via onderstaand formulier. Onze Recruiters Niek Sterenborg en Lex Jansen nemen contact met je op!

TechCaps is onderdeel van LinkedLabels