Onze opdrachtgevers

Voor een duurzaam Nederland

Zonnestroom Nederland staat voor het verduurzamen van Nederland, samen met ondernemers. Dat doen ze door duurzaam ondernemen winstgevend en makkelijk te maken. Ze geven de ondernemer letterlijk en figuurlijk de energie om de volgende stap te zetten. Zij geloven erin samen met ondernemers het verschil te maken. Op die manier willen ze Nederland weer de nummer 1 in duurzame energie laten worden!

Als koploper in de energietransitie is Xaam altijd op zoek naar manieren om energie op te wekken en op te slaan. Dit doen ze door daken van bedrijfspanden te huren en deze te voorzien van zonnepanelen. Zo versnellen zij de omschakeling van vervuilende energie naar groene (zonne)energie. Die versnelling gaat zelfs zo goed, dat ze dit jaar het miljoenste zonnepaneel plaatsen. Ben jij daarbij?!

Oplossingen realiseren waarmee voor onze opdrachtgevers, hun gebouwen én omgeving duurzame resultaten worden bereikt: dat is de missie van INNAX. Van startend afval- en energiemanagement dienstverlener in 1992 zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met vestigingen in Veenendaal, Tilburg, Heerenveen en Almere.  

Weijerseikhout is een energieke en ambitieuze familie van dakvernieuwers. Wij zijn 60 jaar geleden gestart op het dak en hebben ons in die tijd ontwikkeld tot partner van het hellende dak. Als partner vervullen wij een inspirerende, adviserende en uitvoerende rol.  Zo geven we adviezen aan de hand van variantenstudies en quickscans. 

Jouw contactpersoon

Sjors Postma - Recruiter - TechCaps

“Als Recruiter ga ik op zoek naar Captains of Technology. Door mijn achtergrond in P&O en mijn ervaring met gesprekken over loopbanen, ben ik enorm mensgericht. Ik luister graag naar wat er in een ander omgaat. Dit vertaal ik met veel plezier naar kansen voor zowel klanten, als kandidaten. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jouw wensen. Neem contact met op via 06-82310621 of sjors@techcaps.nl.”

Over TechCaps 

Energie - Techniek - Duurzaamheid

Wij, TechCaps, gaan samenwerkingen aan met partijen die zich inzetten voor duurzaamheid. Deze partijen zetten ons in als recruitmentpartner. Alle vacatures die op deze website worden getoond, zijn bij één van onze opdrachtgevers. De werving en selectie hiervan wordt door ons uitgevoerd. Na het succesvol doorlopen van het sollicitatietraject treed je dan ook in dienst bij een van onze opdrachtgevers.TechCaps is de specialist in bemiddeling van technisch professionals binnen de Maakindustrie en Energiesector. Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? En wil jij bijdragen aan verduurzaming? Laat je naam en nummer achter via onderstaand formulier. Onze Recruiter Sjors Postma neemt contact met je op! 

TechCaps is onderdeel van LinkedLabels